Servicii

Succesul poate fi o alegere.

Direcții de dezvoltare

Orice strategie de succes, motivațională sau decizională înseamnă o inlănțuire de pași către un obiectiv bine stabilit! Totul are la bază dinamica și începe cu o decizie! Suntem aici… alege ce ți se potrivește!

Dezvoltare personală

Într-o lume plină de informații usor de accesat, atitudinea pe care o ai față de tine, de ceilalți și de viață face diferența… în tot ceea ce simți, ce faci și mai ales ceea ce ești.

Consiliere vocațională

Instrumente și modalități prin care să îți construiești un viitor profesional. Este important ca alegerile vocaționale să fie adecvate intereselor și aliniate cu potențialul propriu.

Programare neuro-lingvistică

Atitudinea minţii care cultivă armonia şi integritatea, oferă elemente prin care descoperim şi să ne trăim conştient potenţialul, modelând experienţa de viață.

Psihoterapie

Fiind o artă ce se adresează sufletului, psihoterapia este specială. Ea îmbină iubirea cu realitatea într-un mod unic și anevoios uneori, dar care duce către conștiență și viață sănătoasă fizică și psihică.

Psihologie clinică

Bazându-se pe aspecte intelectuale, emoționale, psihologice, sociale și comportamentale, psihologia clinică dezvoltă și optimizează personalitatea noastră pentru un echilibru între minte și corp.

Intervenție și prevenție

A cere ajutor presupune vulnerabilitate și totodată putere. Este important sa fim informați, să ne cunoaștem drepturile și totodată posibilitățile. Prevenția este mai facilă decât intervenția!