Programarea neuro-lingvistică sistematizează felul în care oamenii îşi structurează experienţa unică de viață. Este o atitudine a minţii care cultivă congruenţa, armonia şi integritatea oferindu-ne elemente prin care să ne descoperim şi să ne trăim conştient potenţialul.

   Metoda Resonanz aparține Institutului Kutschera din Viena iar dumeavoastră puteți beneficia de ea prin intermediul cursurilor organizate de noi, ce promovează  formarea de noi competenţe prin modificări aduse la toate nivelurile personalității. Atunci când suntem în rezonanţă, suntem liberi şi în acelaşi timp în siguranţă. Avem acces la toate resursele noastre, la creativitatea şi la energia de care dispunem, suntem motivaţi şi avem succes în tot ceea ce facem. Rezonanţa este „vibraţia personală” a fiecăruia şi înseamnă a fi în armonie cu sine şi cu mediul înconjurător, a dispune de propria persoană şi a-ţi putea lua destinul în propriile mâini.

Astfel, dacă dorești mai multe rezultate, într-un timp mai scurt,

  • o concentrare mai bună a atenției asupra sarcinilor, erori reduse,
  • să iei decizii clare, să-ți accesezi intuiția,
  • dacă vrei să menții un echilibru între viața personală și cea profesională,
  • accesarea cu ușurință a creativității,
  • să fii o persoană carismatică,
  • susținerea eficientă a punctelor de vedere,
  • concentrarea către rezultate concrete,

   atunci ai nevoie să iți activezi procese mentale, să-ți descoperi convingerile care te limitează , ai nevoie să îți ințelegi rolurile sociale și calitatea vieții, oportunitățile, provocările și să îți dezvolți strategii eficiente pentru propriul succes.

   Pentru asta vă suntem alături și punem la dispoziția dumneavoastră sedințe de antrenament individual sau de grup prin care puteți accesa și deprinde abilități pentru a trăi o viață mai sănătoasă, fericită și de succes.

   Cei care doresc să urmeze un program de formare de lungă durată vor putea beneficia în urma absolvirii acestuia de diplome recunoscute internațional.

„Nu avem nevoie de valori noi, avem nevoie de curaj, pentru a ni le trăi pe ale noastre”

derulează la început