Consilierea vocațională și profesională poate fi definită ca un proces de evaluare și asistență prin care poți obține avantaje și poți identifica în mod corect cele mai bune opțiuni din punct de vedere educațional și profesional în vederea alegerii unei cariere potrivite pentru tine.

    Este important de menționat că un element esențial al organizațiilor de succes este capitalul uman, iar studiile au relevat faptul că oamenii petrec mai mult timp la muncă decât în orice alt loc. Acestea ar fi doar o parte dintre motivele pentru care considerăm că este crucial ca alegerile profesionale să fie adecvate intereselor noastre.

    GR8PI este un software de ultimă generație, intuitiv și ușor de utilizat, flexibil și accesibil, cu ajutorul căruia poți identifica și dezvolta factorii de performanță care te definesc, precum și modalitatea optimă de a-ți atinge obiectivele profesionale. Platforma GR8PI se adresează tinerilor peste 16 ani, care doresc să exploreze opțiuni de carieră, aliniate cu valorile, interesele și aptitudinile pe care le dețin, dar și adulților care își doresc reorientare profesională.

    Accesând programul de consiliere vocațională îți poți evalua competențele, poți descoperi ce te motivează și îți poți construi un profil cu ajutorul căruia să poți identifica facultatea, programul masteral sau programul de formare, domeniul de activitate sau locul de muncă potrivit pentru tine.

   Echipa GPI îți pune la dispoziție: anii de experiență și cercetare, o echipă de profesioniști, informații utile, instrumente și modalități prin care poți să îți construiești un viitor profesional, în conformitate cu ceea ce îți place și ești capabil să realizezi, fiind, în același timp, un domeniu căutat pe piața locurilor de muncă.

 

Vă așteptăm cu drag!

derulează la început