Dezvoltare personală

Devii ceea ce gândești! Ce simti, atragi! Ce îți imaginezi, crezi!

Budha- Developer

   Dezvoltarea personală are loc atunci când descoperi sau redescoperi ce anume te motivează sau ce anume dă un sens existenței tale. Dezvoltarea personală este despre ceea ce faci, ce simți și mai ales despre ceea ce ești. Într-o lume plină de cunoștințe și informații ușor de accesat, atitudinea pe care o ai față de tine, de ceilalți și de viață face diferența.

   Dacă avem nevoie să ne creștem încrederea în forțele proprii, ajutor în gestionarea stresului, mai mult succes în viața personală și profesională, prin cultivarea inteligenței emoționale și recunoașterea nevoilor noastre, ne putem îndrepta spre autocunoaștere, relații sănătoase și o stare de bine. Cursurile de dezvoltare personală includ activități și experiențe având scopul de a îmbunătăți starea de conștientizare, de a face diferența dintre ceea ce este cu adevărat important și esențial în viața noastră și ce nu, de activare a resurselor interioare personale și de ceea ce reprezintă un nou început în atingerea obiectivelor și a viselor noastre.

   Dezvoltarea personală este despre a accesa talente, despre a cultiva practici pentru o sănătate mai bună fizică și psihică, despre calitatea vieții personale, despre frumusețe și unicitate.

   Cursurile de dezvoltare personală organizate și susținute de noi, iți pun la dispoziție metode, tehnici si abilități necesare în călătoria către autocunoaștere. Astfel, folosirea unor strategii de succes și identificarea resurselor personale te vor ajuta în depășirea obstacolelor și gestionarea sănătoasă a provocărilor. Cursurile au la bază tehnici de stimulare a creativității, modele de relații sănătoase și acceptare, definind un cadru de siguranță ce iți permite să devii moderatorul propriei tale schimbări.

   Am pornit de la psihanaliză și am terminat în studiul Neurostiintelor, Am pus în cursurile noastre joc și joacă, adevar și resurse, povești care ascund cercetare, astfel încat relația terapeutică să fie vindecătoare și satisfăcătoare!

 

   Investește în tine !