Psihoterapie

Dacă tu nu ești pentru tine, cine este pentru tine? Dacă ești NUMAI pentru tine, cine ești tu atunci? Când, dacă nu acum?

 

   Fiind o artă ce se adresează sufletului, psihoterapia este specială. Ea îmbină iubirea cu realitatea într-un mod unic și anevoios uneori, dar care duce către conștiență și viață sănătoasă atât fizică cât și psihică. Ca orice artă, necesită timp și îndemânare, repetiție și dorință, motivație, un bun maestru și un discipol dornic să își depășească limitele.

      Psihoterapia este darul pentru acel moment din viața noastră când sufletul a rămas în urmă sau s-a rătăcit într-o realitate zgomotoasă, necunoscută, grea, dureroasă, abuzivă și este calea prin care, cu blândețe, cu iubire și cu toleranță ne găsim drumul spre lumină. Prin intermediul psihoterapiei putem învăța să fim fericiți fară alcool, să iubim fără constrângeri, să trăim fără abuz, să acceptăm că viața are uneori înțelesuri neașteptate și speciale.

      Aici îți este permis să fii tu, pentru că aici povestea ta este binevenită, aici poți da jos măștile, temerile, credințele limitative ce te împiedică să trăiești din plin, obligându-te să corespunzi.

      Acum este momentul în care tu decizi să trăiești în prezent și să reevaluezi valori, credințe, oameni, trăiri, emoții sau orice lucru merită reevaluat în sistemul tău de credințe. Noi suntem aici pentru atunci când viața îți scoate în drum provocări al căror sens nu îl înțelegi, pentru momentul când îți dai seama că e greu să fii singur și îți dorești ca cineva să fie alături de tine și tot noi suntem aici când vei decide să ceri ajutor.

      Cine suntem noi? De ce să ne investești cu încredere? Pentru ca noi suntem aceia pe care arta numită psihoterapie i-a antrenat, i-a modelat, i-a făurit, cu căldură, cu iubire, cu durere, cu răbdare, cu toleranță,  cu asumare și acceptare în multe experiențe teoretice și practice astfel încât să îți putem fi facilitatori obiectivi ai schimbării către liniște și viață abundentă. Te invităm să mergi pe drumul către sănătate, fericire și stare de bine… te invităm să mergi către tine!