Despre noi

Ținând fața spre soare nu vei vedea nicio umbră!

Numele meu este Luminița

Psiholog, Psihoterapeut, Asistent Somatic Experience,
Teacher Trainer & Coach

și sunt inițiator! M-am pregătit în psihologie clinică, psihoterapie integrativă, programare neuro lingvistică și psihosomatică, am petrecut ani intregi în școli de formare si lucrând, invațând de la oameni excepționali, valoroși și experimentați. Am creat parteneriate , am explorat… iar apoi am înțeles…

  … am înteles, că a crede în iubire și relație înseamnă succes! Că a-ți defini scopuri cu pasiune aduce motivație și performanță! Îmi place să imi ofer libertate…am înțeles că înseamnă responsabilitate… îmi asum! În viziunea mea e greșit să rătăcim ce e frumos, să traim reactiv, să nu fim interdependenți cu respect și considerație. Așa am creat Azami… cu speranță și încredere că noi, împreună putem găsi sensul unei vieți mai bune, mai calde, mai sigure, pentru noi și cei ce urmează. Am pus în Azami, pasiune, înțelepciune și parteneriate valoroase, am creat programe respectând tradiția, colaborarea, calitatea și valori precum relația, respectul, ecologia. Acum și aici împreună cu partenerii și alături de tine vreau să trăim succesul!

Parteneri

Olivia
Moșneguțu

Master, Trainer,
Senior Coach

Cristina Ioana Năstăsescu

Master, Trainer,
Senior Coach

Oana Popescu-Argetoia

Psihoterapeut, SE,
NLP Practitioner

Ionela Gabriela Ungureanu

Formator,
Consilier Vocațional

Elena Luminița Lungu

Psiholog, Consilier vocational, Consilier dezvoltare personala, Practitioner, Master si Coach NLP

Experiență

   Fie că vorbim de mentorat, educație, formare, consiliere sau dezvoltare personală, Azami Training aduce în programele dezvoltate un înalt standard de calitate bazat pe cercetare, parteneriate și experiența formatorilor.

Mentorat
Educație
Formare profesională
Dezvoltare personală