Pentru a facilita o viață echilibrată avem nevoie să trăim sănătos.

   Prin evenimente tematice punem la dispoziție întâlniri, dezbateri, tabere, acțiuni de voluntariat, menite să acceseze registrul emoțional și să producă emoții pozitive și comportamente sănătoase în viața dumneavoastră. Prin implicare, explorare și joc trăim experiența și bucuria. Când dăruim ne exprimăm recunoștința. Atunci când facem asta la scară largă emitem comportamente prosociale, oferim exemple și modele, dezvoltând pe termen lung loialitate și grijă în relațiile interumane.

   Când trăim starea de calm putem să descoperim noi perspective, noi priorități iar interesul ne conduce către cunoaștere, speranța către reziliență, optimismul către realizare iar mândria către valorizare și recunoaștere socială. Toate aceste emoții se regăsesc în iubire, care presupune grijă reciprocă,bunătare, credință, relații ecologice cu ceilalți iar acestea sunt modelele pe care  ne propunem să le abordăm în evenimentele tematice organizate.

   Fie că este o dezbatere, un curs, o tabără ne dorim să îmbinăm elemente de mișcare, o nutriție sanătoasă, caritate si elemente prosociale, cu teme educative ce abordează aspecte emoționale și astfel, cu joc si voie bună, trăind o stare de bine să învățăm și să aducem lucruri noi în viața noastră.

   TEAM BUILDING

   Team building înseamnă “construirea” unei echipe eficiente, prin activități ce presupun cooperare, comunicare, strategie, creativitate, uneori depășirea propriilor limite, dar și distracție! Programele sunt personalizate în funcție de obiectivele specifice ale echipei, de numărul de participanți, durata evenimentului și locul de desfășurare dar toate duc la dezvoltarea sentimentului de apartenență la echipă, grup, organizaţie, la creşterea coeziunii şi a motivării.

   ARTA ȘI ȘTIINȚA COMUNICĂRII – training interactiv pentru adulți

    Abilităţile bune de comunicare sunt esenţiale pentru fiecare dintre noi, atât în relațiile personale cât și în activitatea profesională. Abilitatea de a transmite opinii/idei, de a oferi şi primi feedback, de a aplana divergenţele, de a te face înteles sau de a-i convinge pe ceilalţi să-ți adopte punctul de vedere, reprezintă competenţe la fel de importante ca şi cele tehnice, necesare unui job.

   DE CE NU MĂ-NȚELEGI? Sau cum să înlăturăm barierele din calea comunicării – training interactiv pentru copii și adolescenți

   Abilitățile bune de comunicare sunt importante pentru fiecare dintre noi: în relația cu prietenii, colegii, profesorii, părinții sau cu oricare alte persoane din viața noastră. Doar că uneori, comunicarea nu funcționează așa cum ne-am dori… Știți de ce? Obstacolele din calea comunicării eficiente provin din felul în care mintea noastră funcţionează. Cu ajutorul mai multor jocuri si activități interactive vom conştientiza măsura în care propriile noastre presupuneri, interpretări, așteptări și emoții ne afectează modul de comunicare şi de relaţionare cu ceilalţi.

derulează la început