Ateliere de lucru

Indiferent ce este creativitatea, este în parte soluția unei probleme.

Brian Aldiss

 

Ce dar extrordinar… creativitatea!

   Atelierele de creativitate și dezvoltare personală, includ dans și teatru, pictură și muzică, colaje, joc și multă voie bună. Știm că fiecare dintre noi are un dar magic, o abilitate cu ajutorul căreia putem obține o stare de bine, o emoție pozitivă, un gând bun sau pur și simplu un cadou pentru o persoană specială din viața noastră.

   Prin joc creăm obiecte, petrecem timp de calitate cu noi și cu ceilalți, descoperind noi abilități. A te lăsa purtat de curiozitate poate conduce la o mai bună comunicare, la modificarea modului de gândire, la descoperirea de noi resurse.

   Atelierele sunt un mod distractiv pentru cei mici dar mai ales pentru cei mari unde iți poti petrece timpul liber și totodată dezvolta creativitatea și simțul estetic.

   Prin joc creăm obiecte, petrecem timp de calitate, descoperind noi abilități. Creativitatea conduce la emoție, la activarea stării de copil, care apoi ne permite libertate de exprimare și fericire.

   Poate e important să nu uităm niciodată indiferent cât de maturi, adulți, puternici suntem că în interiorul nostru locuiește un copil inocent care are nevoie să simtă protecție, apartenență, siguranță, armonie, admirație și iubire.